Politica de returnare

Îmi vor fi restituiți banii în cazul în care acțiunea sau evenimentul nu va mai avea loc, sau produsul primit nu poate fi folosit?

Pot exista situații excepționale în care să se pună problema returnării donațiilor, sau chiar în cazul în care în urma achiziționării unor produse promoționale, acestea se defectează/deteriorează iar donatorul nu le poate utiliza în scopul indicat, pentru situațiile în care acele sume nu au fost deja consumate sau transferate la beneficiari, sau dacă donatorii nu acceptă redistribuirea acestora către alte proiecte active.
Produsele promoționale, licitațiile pentru fundraising au ca scop direcționarea unor sume către alți beneficiari, cauze, proiecte de binefacere, etc., fapt pentru care nu poate fi adresată pe același flux standard comercial.

Care este modalitatea de plată?

Plățile efectuate de Asociația OUR LIFETIME, pentru returnarea sumelor, va fi efectuată exclusiv prin virament bancar, în urma unei cereri din partea donatorului către contact@ourlifetime.org
Returul sumei se va efectua în maxim 30 zile de la înregistrarea solicitării, cu mențiunea completării corecte a datelor.

Securizarea metodei de plata pe platforma ePayment

Toate tranzacțiile bancare de pe site vor fi efectuate într-o maniera securizată, prin partenerul Asociația OUR LIFETIME, fiind garantul acestei securități din punctul de vedere al efectuării plaților online si se obligă să protejeze toate datele si informațiile personale ce au legătura cu modalitățile de plata online.
Toate informațiile introduse în vederea efectuării unei plăti online (numărul cadrului, parola, data validității cardului) nu vor fi stocate pe serverele Asociația OUR LIFETIME ci vor fi exclusiv in sarcina partenerului de procesare a plaților.
Afară de plățile securizate ONLINE, mai există variantele de virament bancar în conturile indicate pe https://ourlifetime.org/contact , dar și prin casieria Asociației, pe baza eliberării unei chitanțe.

Mai ai alte întrebări? Scrie-ne pe contact@ourlifetime.org, pe whatsapp, linkedin, twitter sau facebook iar noi iți vom răspunde în cel mai scurt timp!