Suntem VOI! Suntem NOI! Suntem cei care se implică, dar tot mai MULȚI!


Suntem asumați și responsabili!

Asociația OUR LIFETIME este constituită în baza legislației naționale și este coordonată de 3 persoane, la care se alătură membri înregistrați, iar apoi toți voluntarii, oamenii de bine și partenerii noștri.

Structura constituită:

Echipa este principalul motor al acestor acțiuni, întrucât încorporăm în programele de întrajutorare multe elemente! Te invităm să te alături DEVINO VOLUNTAR!


Nu doar ”alte acțiuni caritabile”

Nouă ne place să vorbim despre programe de întrajutorare, care se desfășoară pe termen lung și care se compun din acțiuni cu scop caritabil, prin implicarea voluntarilor, sponsorilor, partenerilor, a tuturor oamenilor de bine.

Fiecare persoană interpretează diferit un gest altruist făcut în scop caritabil, fie că este persoana care primește, cea care dăruiește sau chiar cea care privește și judecă. Vreau totuși să prezint punctul nostru de vedere cu privire la acțiunile de caritate inițiate, dar și proiectele noastre.


Piese de domino

Asemeni efectului pieselor de domino aranjate frumos, care încep să cadă toată o dată ce una dintre ele e mișcată, așa și noi, cei care mai știm să fim oameni, o dată ce începem să ne implicăm, vom reveni, de la ediție la ediție.

Un act de caritate va genera la rândul său, alte acte de caritate!

președinte ing. Farcaș Mihai-Dan

În primul rând, trebuie să ști că prin implicarea în acțiunile caritabile în care crezi, vei simți o recompensă sufletească ce e greu altfel să o primești. O împlinire și o energie cu adevărat înălțătoare! Iar pentru cei care nu le știați, vreau să vă prezint 5 motive pentru care e important să și DONEZI și să oferi sprijin financiar.

Prin actul de donare te vei simți mai bine

Donarea în scop caritabil este un important impuls al stării de spirit . Cunoașterea că îi ajuți pe ceilalți este extrem de puternică și, la rândul tău, te poate face să te simți mai fericit și mai împlinit. Cercetările au identificat o legătură între a face o donație pentru caritate și o activitate sporită în zona creierului care înregistrează plăcere – dovedind că se potrivește vechea vorbă, este cu adevărat mult mai bine să dai decât să primești.

Oferind donații îți dezvolți valorile personale

A avea puterea de a îmbunătăți viața altora este, pentru mulți oameni, un privilegiu și unul care vine cu propriul său sentiment de obligație. Acționând asupra acestor puternice sentimente de responsabilitate este o modalitate excelentă de a ne consolida propriile valori personale și de a simți că trăim într-un mod care este fidel cu propriile noastre convingeri etice.

În acest momente, implicarea în acțiuni caritabile, este mai semnificativă ca oricând

Mulți oameni sunt îngrijorați că donațiile lor pentru caritate vor fi reduse cu costuri fiscale sau administrative mari, împiedicând astfel să ajungă întreaga sumă la cauzele pe care doresc să le ajute cu adevărat. Din fericire, există modalități de a profita la maximum de fiecare donație pentru caritate. Dacă sunteți contribuabil din România, puteți beneficia de deductibilitate din impozitul pe profit datorat pe 1 an, cu până la 20% din suma datorată statului. Există multe alte modalități de a da în mod eficient către acțiuni de caritate , cum ar fi după cum probabil ştiţi, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 3.5% din venitul său către o fundaţie sau un ONG. Mai multe detalii în secțiunea Vreau să donez!

Prin gesturile și acțiunile de implicare socială, dați exemplu copiilor a ce înseamnă generozitatea

Împărtășirea experienței de implicare în acțiuni de caritate, dar și în gesturile de sprijin financiar, împreună cu copiii dvs., le arată de la o vârstă fragedă că pot face schimbări pozitive în lume. Copiii adoră în mod natural să-i ajute pe ceilalți, astfel încât să-și hrănească generozitatea înnăscută este probabil să însemne că cresc cu o apreciere mai mare a ceea ce au și vor continua să susțină caritatea în următorii ani. Inițierea unei tradiții de a dona în caritate cu copiii dvs. este ușoară– încercați să creați o casetă de donație familială la care toată lumea poate adăuga și poate nominaliza o organizație de caritate în fiecare an, implicând copiii în alegerea cauzelor care trebuie susținute.

Dacă tu donezi, vei încuraja familia și prietenii să se implice

Donațiile proprii de caritate vă pot inspira cei mai apropiați și cei mai dragi să dea motive importante pentru aceștia și ar putea chiar să facă un efort la nivelul întregii familii pentru a sprijini o organizație caritabilă sau organizații de caritate care au o semnificație specială ca grup. Donațiile alături de familie, creează o legătură, contribuind la consolidarea relațiilor printr-un obiectiv comun și strângerea mai multor bani decât altfel ar fi posibil prin donații individuale. Sunt șanse mari, mulți dintre membrii familiei tale sunt deja donori ai unori asociații de caritate, așa că lucrând împreună te-ar putea ajuta să ai și mai mult un impact pozitiv.

Mobilizare record!
peste 500 suflete

Curățăm România - 2022 - ecologizare Pădurea Rotundă

Așadar, cine suntem? Dar tu?! Cine vrei să fii?


2000+

Au spus deja PREZENT! Formăm o comunitate și suntem gata de IMPLICARE! Fiecare după posibilități!

În concluzie, noi construim o comunitate de oameni de bine, SUPER EROI, voluntari și nu numai! Ne dedicăm timpul, energia, banii și priceperea pentru a oferi o platformă, dar și un sistem organizat, prin care, TU, vei putea contribui spre binele aproapelui nostru!

Și suntem conștienți că mesajul nostru, apelul nostru la mobilizare, depinde mult de etapa din viață în care te afli! Dar ia-ți 5 minute și reflectă asupra cum poți ajuta! Poți să te implici ca voluntar și să ne ajuți să organizăm acțiunile viitoare. Poți să ne ajuți cu sprijin financiar, fie că donezi 5 EUR de pe card lunar, fie că redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit, fie că faci o sponsorizare din companie, sau chiar că încurajezi pe alții să se alăture!

Nu vom putea ajuta pe fiecare,
dar fiecare poate ajuta pe cineva!


Devino VOLUNTAR Donează ACUM