• Mihai Viteazu, 208, Reghin, 545300-MS
  • 0756115561
  • contact@ourlifetime.org
Vrei să donezi?

Sistemul de sănătate

Formarea de modele și protocoale de servicii medicale unificate, accesibile tuturor

Ca parte din statutul asociației, domeniul sănătății umane rămâne un aspect sensibil pentru multe familii care nu au acces la servicii medicale de calitate, aparatură modernă și potrivită nevoilor medicale. Avem șansa să fim conectați în domenii de activitate ce ne permit să abordăm și în cunoștință de cauză anumite spețe, știind unde sunt anumite probleme, iar în unele cazuri având și soluții deja.

Exită multe modele care să le urmăm în domeniul medical, dar din păcate, în multe cazuri nu se reușește conectarea eficientă și coordonată a medicilor cu experiență ce aduc valoare domeniului medical, împreună cu cei ce o practică de zi cu zi, găsind astfel modele eficiente de tratament și de diagnosticare.

Tehnologia evoluează, iar cu ea și capacitatea doctorilor de a oferi servicii medicale de mai bună calitate

Cum putem privi o posibilă revoluționare a serviciilor medicale, prin combinarea tehnologie și practicilor medicale?
Sunt, cum ziceam, multe modele care demonstrează această posibilitate, dar țin să cred că e doar începutul și că nu am ajuns să exploatăm decât foarte puțin din toată valoarea acestei sinergii.

Astăzi tehnologia evoluează mai rapid decât sunt concepute și aplicate protocoalele medicale, ceea ce înseamnă că trebuie să existe o variantă prin care cele 2 să avanseze într-un ritm asemănător.

Căutăm soluții și parteneri cu care să le implementăm!

Setăm obiectivele și acționăm! Am început cu obiective mai mici, realiste, pe care să le ducem la îndeplinire și să atragem atenția asupra unor soluții accesibile, simple și cu impact major în comunitate. Avem în listă mai multe aspecte ce le vom adresa, pentru a atinge într-un final și proiectel mari, de suflet, pe care dorim să le realizăm alături de comunitatea în care suntem.

Am pregătit și o listă (este în engleză), cu câteva din marile fundații internaționale ce au atenție sporită în zona de sănătate, menționând că principala atenție a asociație Our Lifetime va fi integrarea tehnologiei cu serviciile medicale, în vederea sporirii randamentului medicilor diagnosticeni și nu numai. Top 10 fundații mondiale în domeniul sănătății 

Obiectivele noastre de moment

  • Să dezvoltăm acțiunea Sânge din REGHINUL MEU într-o formă sustenabilă și continuă
  • Să ridicăm standardul de calitate a serviciului medical privat și public prin acces la tehnologie
  • Să ridicăm gradul de informare al mămicilor cu privire la ecografiile de șold și transfontanelar
  • Să conectăm actul medical la un sistem AI în vederea augmentării capacității de diagnosticare
  • Să aducem finanțări în zona de cercetare și dezvoltare medicală pe baza scăderii fertilității la tineri
  • Să aducem finanțare și posibilitatea realizării unui Centru de Paliație
  • Să aducem finanțare și posibilitatea realizării unui ”proiect de vis în Reghin” - momentan nu putem spune mai multe