• Mihai Viteazu, 208, Reghin, 545300-MS
  • 0756115561
  • contact@ourlifetime.org
Vrei să donezi?

Sistemul educațional

Această direcție, este una din preferatele președintelui asociației Our Lifetime. Pornind de la setea de cunoaștere și plăcerea de a învăța lucruri noi și capacitatea de a folosi tehnologia în creșterea randamentului activităților zilnice, dar și a cele didactice, era oarecum de înțeles că vom fi concentrați și pe acest aspect.

Lipsă modele unitare în procesul didactic, cu privire la aportul tehnologiei

Nu e vorba de curicula de predare, sau de activitățile organizatorice existente ale instituțiilor de învățământ, ci e vorba despre faptul că asemeni și altor domenii de activitate, educația pre-universitară și post-universitară, rămâne vizibil într-un dezechilibru față de evoluția tehnologiilor.

Deși tendința producătorilor și companiilor inovatoare a fost tot timpul să simplifice modul de utilizare a tehnologiei, reușind într-un mediu restrâns și controlat cum ar fi acasă, să se folosească o parte din tehnologii… totuși există o reticiență și o lipsă de strategie și model unitar de a fi introdusă tehnologia în procesul didactic.

… vom continua prezentarea în viitorul apropiat … (momentan site-ul e încă în construcție)

Site-ul este momentan în construcție, iar conținutul unor pagini nu e finalizat. Urmează să fie completat pe măsură ce se trece prin fiecare secțiune.