• Mihai Viteazu, 208, Reghin, 545300-MS
  • 0756115561
  • contact@ourlifetime.org
Vrei să donezi?

Donează

Parte importantă din activitatea oricărei asociații de caritate, este finanțarea. Fie că vorbim de campanii de strângere-de-fonduri, fie că vorbim de oferirea unor unelte ușor de folosit sponsorilor și celor ce doresc să se implice, dorim să fim transparenți și să aducem în vedere că toate acțiunile noastre au fost susținute într-un fel sau altul și prin suport financiar.

Nu vom intra în detalii aici despre ”de ce să donez”, întrucât am făcut un scurt articol ce-l puteți citi aici, și sper să fie deschizător de ochi pentru cei ce ajung pe pagina noastră.

Cum apar sponsorii și donatorii?

Am observat 2 categorii de donatori care ajung să susțină activitatea nostră:

  • companiile
  • persoanele fizice

Prin ajutorul companiilor, ce au opțiunea gestionării individuale a unui procent de 20% din impozitul pe venit datorat, reușim să obținem contribuții financiare pentru diverse proiecte și cauze. Pe parcurs ce compania și conducerea acesteia, se familiarizează cu acțiunea de a dona și ia parte în diverse evenimente, se formează și o legătură între aceștia și cauza sau proiectul care-l susțin. În acest moment, este mai ușor să susținem pe termen mediu și lung astfel de proiecte

Persoanele fizice, se familiarizează prima dată cu actul de a dona, prin diverse bunuri din casă ce nu mai au uz, sau ce au fost înlocuite: jucării, haine, scutece, mâncăruri cu ocazia unor sărbători. Chiar dacă pe aspect financiar era o reținere până ceva timp în urmă, observăm acum o creștere a implicării contribuției financiare, datorită tehnologiei și accesului ușor la funcționalitățile securizate de PLATĂ ONLINE. Și aici, donatorii ce contribuie, revin către acest obicei și-n dăți ulterioare.

Cum donez, sau cum încep să donez?

În primul rând, te poți familiariza cu proiectele ce le facem și cauzele ce le susținem, și poți alege un proiect sau cauză pe care dorești să o susți să se dezvolte. Poți face plata prin card online, sau poți transfera prin INTERNET BANKING direct pe cont la noi. Pentru cei care sunt contribuabili, există și alte opțiuni, cum ar fi formularul 230, pe o perioadă de 1 an sau 2 ani (click pe perioadă pentru a descărca formularul și click pe instrucțiuni completare).

Dacă ești companie, poți exprima intenția de a participa, contactându-ne pe oricare canal de comunicare. Te vom sfătui și te vom asista cu toate actele necesare pentru efectuarea donației și acoperirea cerințelor legale în vigoare.

Mai ai până în 30 iunie 2020 să ajuți prin completarea formularului 230.

Sânge din Reghinul MEU

3 ediții, 161 SUPER EROI.

65

Super EROI

44

Super EROI

52

Super EROI

3

ediții

Nu e vorba doar de bani!

În unele acțiuni, ca cea numită ”Sânge din Reghinul MEU”, aspectul financiar a fost cel mai mic efort, raportat la implicare și importanța contribuției SUPER EROILOR. Mai de preț decât banii, în cazul acesta, era donatul de sânge. ”Materia primă” ce nu se poate cumpăra și care salvează multe vieți când e dăruit.
Ne face plăcere să te alături, oricărei acțiuni vom intreprinde, pentru că vei vedea că e foarte molipsitor. O dată ce începi, vei vrea să continui.

Cum poți contribui?

  • companiile pot sponsoriza 20% din impozitul pe venit datorat
  • persoanele fizice pot redirecționa până la 3.5% pe o perioadă de maxim 2 ani
  • se pot activa donații periodice automat prin plăți online
  • te poți înscrie ca voluntar pentru o anume cauză sau proiect
  • poți veni către noi cu sugestii și propuneri
  • discută cu prietenii și familia despre noi și ajută-i să se implice și ei